مشاوره حقوقی رایگان - حق اشتغال زوجه

با سلام
عرض ادب و احترام
بنده زوجه می باشم داخل عقد نامه ذکر شده که بنده کارمند هستم و در بندهای عقد نامه ذکر شده که به مدت یکسال در محل فعلی کار کنم وبعد از آن طبق توافق زوجین باشه
آیا همسر بنده میتواند مانع کار کردن من شود در ضمن بنده در آزمایشگاه یک شرکت مشغول به کار هستم
باتشکر

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

در صورتیکه کار کردن زوجه مخالف حیثیات خانوادگی زوج باشد و یا مانع ایفا وظایف زوجیت شود امکان پذیر است که بار اثبات این موارد بعهده زوج است