مشاوره حقوقی رایگان - تست الکل مثبت

با سلام. پلیس راهور منو به جرم رانندگی در حالت مستی متوقف کرد و تست الکل مثبت بود و گواهینامه ام را ضبط کرد. در کلانتری من منکر مصرف الکل شدم. حالا برا از کلانتری زنگ بزنن تا بریم؟ دادگاه. میخواستم بدونم چه اتفاقی میفته؟‌ و آقا باید وثیقه هم بزارم دادگاه.
ممنون .

پاسخ ها :

پرسشگر :

عذرخواهی میکنم. متن سالم و بدون غلط رو دوباره میزارم:
سلام. پلیس راهور منو به جرم رانندگی در حالت مستی متوقف کرد و تست الکل مثبت بود و گواهینامه ام را ضبط کرد. در کلانتری من منکر مصرف الکل شدم. حالا قراره از کلانتری زنگ بزنن تا بریم دادگاه. میخواستم بدونم چه اتفاقی میفته؟‌ و آیا باید وثیقه هم بزارم دادگاه. ممنون

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
پیشنهاد می شود حتما از وکیل مشاوره بگیرید.