مشاوره حقوقی رایگان - درخواست وکیل برای...

باسلام و درود
طبق توافق نامه ای در طلاق توافقی مدت ملاقات زوجه بعداز هفت سالگی و یا سلب حضانت به دلیل ازدواج مجدد زوجه، سه روز درنظر گرفته شده بود
ولی حالا که زوجه ازدواج کرده و فرزند سه ساله ام در خانه ناپدری اذیت می‌شود و سه روز مدت زیادی است
آیا می‌توانم به کمک قانون سه روز را کاهش دهم؟
زوجه قبول نمیکنه میگه توافق کردیم
با وجود توافق نامه میشه 3 روز رو کاهش داد؟
وکیلی هست که بهش وکالت بدم به شرطی که تضمین کنه که با وجود توافق نامه ،3 روز رو به 2روز کاهش میده؟

پاسخ ها :

حضانت فرزند زیر 7 سال مسافرت بردن بچه تحت حضانت مادر شکایت از زوجه به دلیل جلوگیری از ملاقات با فرزند ملاقات فرزند