مشاوره حقوقی رایگان - ارث دو دختر در مذهب سنی طبق احوال شخصیه

سلام وقتتون به خیر، من و خواهرم دو فرزند دختر پدرم هستیم، ما اهل تسنن هستیم یکی از شهرهای آذربایجان غربی، میخواستم بدونم این راسته که چون من و خواهرم برادری نداریم و تنها دو دختر هستیم اگر خدای نکرده پدرم در قید حیات نباشن عمو ها و عمه های ما هم ارث میبرن؟ مگر طبق قانون چون من وخواهرم و مادرم جزو طبقه اول هستیم نباید کل اموال به ما سه نفر برسه؟ اگر از دادگاه شکایت کنیم امکانش هست قاضی دادگاه بدون توجه به مذهب سنی شافعی ما و بر اساس قانون ارث کشور بگه تمام اموال به من و مادرم و خواهرم تعلق بگیره؟ این جا میگن طبق قانون احوال شخصیه اموال ما چون برادر نداریم فقط به ما نمیرسه و عموها و عمه ها هم ارث دارن،پدرم سه برادر و دو خواهر دارن لطفا منو رو راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده شما تنها وارث پدرتون هستید و خواهر برادرش ارث نمی برد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پیروان مذاهب در خصوص ارث تابع فقه خودشان هستند شما باید این سوال را از یکی از علمای اهل سنت منطقه بپرسید ...

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید اسناد و مدارک بررسی شود همچنین اظهارت شما به دقت و کامل گرفته شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام میبایست به مرجع محترم تقلید خود مراجعه نمود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بستگی به احوال شخصیه شما دارد و بهتر است با یک وکیل متخصص در امور اهل سنت مشورت داشته باشید تا پاسخ قطعی را دریافت نمایید