مشاوره حقوقی رایگان - ادله کافی برای قتل

سلام وقت بخیر
سوال حقوقی بنده شخصی نیست بلکه مربوط به بخشی از داستانی هست که قصد نوشتنش رو دارم و ممنون میشم لطف کنید و جواب مشخص بهم بدید.
صحنه قتلی وجود داره با اثر انگشت فراوان قاتل در خود صحنه جرم(دستگیره در، میز، دیوار و غیره)، آلت قتاله هم کلا پیدا نشده و اینکه اون فرد مشخص در زمان نزدیک به قتل در ساختمان صحنه جرم هم دیده شده و شاهد براش وجود داره
در عین حال قاتل و مقتول دلال مواد مخدر هستند و مراوداتی باهم دارند که به سبب اون مراودات و مشکلات مالی و بالا کشیدن سهم همدیگه یکی از اونها دست به قتل فرد دیگه میزنه.
میخام بدونم با این اثر انگشت فراوان در محل جرم(نه روی آلت قتاله) و دیده شدن در ساختمان صحنه جرم و علاوه بر اون مدارکی که دشمنی این دو رو ثابت میکنه و انگیزه قتل رو بیان میکنه توجیه پذیر هست که قاتل توی دادگاه محکوم به قصاص بشه؟
و مهم تر از اون اگر فقط مدارک مالی و دشمنی این دو و درواقع انگیزه قتل رو از داستان بیرون بکشیم و مساله اثر انگشت و دیده شدن در صحنه جرم باقی بمونه میشه امیدوار بود که وکیلی بتونه از قتل تبرعه ش کنه؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله مواردی که گفتید می توانند اماره ارتکاب جرم باشند ...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید در خصوص موضوع مربوطه با وکیلی صحبت کرده و نام ایشان را نیز بعنوان مشاور حقوقی داستان تان قید کنید