مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت کالای سفارش داده شده با کالای تحویلی

سلام من از نمایشگاه فرشی را خریداری کردم نصف مبلغ را نقدا و نصف دیگر را چک دوماهه دادم. قبل از سررسید چک، فرش سفارش داده شده برایه من ارسال شد لکن فرش با آنچیزی که در نمایشگاه سفارش دادیم مغایر می باشد و فروشنده هم سهوا یا عمدا در فاکتور فروش کد فرش را اشتباه از آن مدلی که ما تایید کردیم ثبت کرده است. حالا من میتوانم 1- از فروشنده بابت مغایرت در تحویل کالا با سفارش شکایت کنم. 2- برای اینکه جلویه نقد شدن چکو از طرف فروشنده بگیرم راه حلی وجود دارد.3- برای اینکه فروشنده تعهد خودشو بابت تحویل فرشی که در نمایشگاه دیدیم هم راه حلی وجود دارد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مغایرت کالای سفارش داده شده با کالای تحویلی مغایرت کالای خریداری شده