مشاوره حقوقی رایگان - خروج از کشور

سلام وقت بخیر. من 17 سالمه و پدر و مادرم درخواست طلاق دادن اما هنوز دادگاه رای طلاق رو براشون صادر نکرده. یعنی جدا زندگی میکنن اما داخل شناسنامه قانونا زن و شوهرن در حال حاضر.
من قصد مهاجرت دارم اما پدرم اجازه نمیده میتونم بدون اجازه اش اینکارو بکنم؟
و میخوام ترکیه برم برای مسافرت اما بدون اینکه به پدرم بگم.اینکارو میتونم بکنم؟
ضمنا من با مادرم زندگی میکنم

پاسخ ها :

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
تا زمانیکه به سن رشد یعنی 18 سال نرسیده اید نمیتوانید بدون اذن ولی قهری(پدر و جد پدری) از کشور خارج شوید.