مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند رسمی

با سلام چند سال یک آپارتمان در یک مجتمع 10 واحدی از سازنده پیش خرید نمودم. سازنده مالک اصلی نبوده است بلکه او با مالک قرارداد مشارکت ساخت دارد و در 65 درصد بنا سهم دارد. در قرارداد مشارکت آنها به سازنده حق فروش داده شده است. پس از مدت مشخص شده سازنده واحد را تکمیل نکرد و متواری شد که هم اکنون با پیگیری های ما در زندان است. مالک اصلی بنا حضور داشت و برای تکمیل ساختمان و رفع بدهکاریها از ما پول گرفت و برای جلب اعتماد ما یک تعهد بی قید و شرط انتقال مالکیت به ما داد همراه با امضا و اثر انگشت. او از یک مطلب پرده برداشت که سند ملک در رهن بانک مسکن است. و من یک میلیارد وام گرفتم. حال با توجه به شرح بالا و تهدید بانک و نیز اینکه ملک در شرف اخذ پایان کار است و مضافا اینکه خود مالک 3 واحد این بنا را در تصرف خود دارد، چگونه میتوانم ابطال سند رهنی کنم ؟ آیا بانک واحدهای وام گیرنده ( مالک) را رها میکند و واحدهای بقیه را مصادره میکند ؟ با تشکر از شما مرا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بهتر است دادخواست الزام به فک رهن، اخذ پایان کار و صوتمجلس تفکیکی و نیز تنظیم سند مطرح بفرمائید. البته بهتر است قرارداد را حضوراً به یک وکیل ارائه بدهید و مشاوره کاملتری بگیرید

پرسشگر :

با تشکر از کارشناس محترم جناب آقای کرم حسین یاری

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
شما نمیتوانید دادخواست ابطال سند رسمی بدهید .
ولی میتوانید تقاضای تعیین داوری به دادگاه ارایه بدهید و از داوران تقاضای الزام به تکمیل وتحویل و الزام به سند رسمی را بخواهید . چون پیش فروش آپارتمان در صلاحیت داوریست .