مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام من سال 98 آپارتمان پیش فروشی از سازنده خریدم، 450 میلیون پیش دادم و مابقی قرار بر پیشرفت کار و اتمام کار شد که پرداخت کنم. اما با گذشت دوسال ونیم ساخت که نکرد بلکه مال را برداشت و فرار کرد و خبری ازش ندارم، همه اموالش هم فروخته، شکایت کردم، چکار واقدامی کنم دیگه؟
و اینکه آیا از زمینی که قرار بر ساخت ملک در اون بود سهمی میبرم یا نه؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

همان شکایت را تا حصول نتیجه پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اگر قرارداد تان رسمی باشد سهمی مشاع از عرصه را مالک هستید ...