مشاوره حقوقی رایگان - تعویضی بودن اتاق خودرو خریداری شده

سلام،چندماه پیش خودرویی باوکالت تعویض پلاک از شهرستان خریدم و بعد از دوهفته درتهران بدون هیچ مشکلی تعویض پلاک کردم،حال خودرو را بدون هیچ تصادفی،مشکلی وبا تایید خریدار وکارشناس همراهش فروختم،که بعداز یکماه فروشنده مدعی برتعویض بودن اتاق شده ،ودادگاه خواستار فسق قرارداد وهزینه اعسار ودادرسی شده،حالا چگونه میشه ثابت کرد که کارشناس تعویض پلاک متوجه نشده؟و یا کارشناس تشخیص بده که اتاق کی عوض شده؟ و تکلیف من چیه؟ باتشکر از راهنمایتون.

پاسخ ها :

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
از شورای حل اختلاف درخواست تأمین دلیل با جلب نظر کارشناس بدید.