مشاوره حقوقی رایگان - مشاغل سخت و زیان آور

سلام
بنده در سال 88 از کارگر شرکتی به قرارداد مستقیم در کارخانه ذوب آهن اصفهان تبدیل وضعیت شدم در ضمن شغلم نیز جز مشاغل سخت و زیان آور شناخته شده، میخوام بدونم حق بیمه 4 درصد مشاغل سخت سنواتی که در شرکت بودم با کیست؟ با این توضیح که طرح مشاغل سخت در ذوب آهن اصفهان از سال 97 تصویب شده و ضمنا مدیر عامل شرکت قبلی فوت کرده و عملا شرکتی هم دیگه وجود ندارد
با سپاس از شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگانهای دولتی و یا عمومی غیردولتی داشته باشید با توجه به اولویت آن سازمان و آیین نامه داخلی بر اساس جذب نیروی انسانی ممکن است تعلق گیرد