مشاوره حقوقی رایگان - دزدیده شدن وکالتنامه

من منزلی رو خریدم به صورت وکالت و مبایعه نامه. شخصی ادعای مالکیت کرد و من وکالت نامه رو نشون دادم و ...
ولی فردای اونروز وکالتنامه مفقود شد در منزل بنده. اگر سرقت شده باشه. میتونن اقدامی انجام بدن؟ بصورت فروش مال غیر ...
و نیازی هست به ارگانی اطلاع بدم. ممنونم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله بهتر است اعلام سرقت و یا اعلام مفقودی وکالت نامه را نمایید و یا از طریق دفاتر اسناد رسمی که آن را تنظیم کرده اید تقاضای ابطال آن را نمایید