مشاوره حقوقی رایگان - شکایت واهی زوجه

با سلام
به موجب شکایتهای همسر هرسال بنده اینبار در هیچ یک از دادگاهها شرکت نکردم که ایشان با دروغ و تهمتهای گوناگون بند را به فعلا به 6 حکم محکوم کند ولی از آنجایی که بنده هیچ کدام را قبول ندارم و راهی هم هست به نام واخواهی 6 حکمی که گرفته اند را فورا به مرحله اجرایی درآورده اند لازم به ذکر است که ایشان به موجب 4 دختر در خوانواده و 4 طلاق ایشان به همه راه و چاه این مسیر واقف هستن بنده هم به موجب بچه خوردسالم که راضی به رفتن با مادرش نشد سر کار نمیتوانم فعلا برم یا دادگاه یا منزل و در حال حاضر هم بنده چند شکایت انجام داده ام ولی دنبال راهی هستم که اگر وجود دارد قبل از حکم جلب خود با یک حکم همه حکم های ایشان را باطل کنم و اگر راهی هست که من بتوانم با یک واخواهی هر شیش حکم را به مرحله واخواهی ببرم لطفا راهنمایی کنید چون از هر لحاظ تحت فشار هستم همینجور پیر خوردسالم که به هیچ قیمتی حاظر به ترکم نیست که به قول خودش اگر زندان برم با من خاهد امد و اگر راهی هست که راستای متوقف کردن همچین اعمال زشتی که این خانواده پیش گرفته اند طلاق را تبدیل به کسب و کار کرده اند اگر راهی هست جلوی این عمل که موجبات نابودی چهار خانواده بی مادر شدن 3 بچه خوردسالم و کشته شدن 1 فرزند را به عمل اوده من با هر روشی حاضر هستم جلوی این خوانواده را بگیرم لطفا راه حلی به من معرفی کنید چون هر کجا که میرم که شکایت این کسب و کار رو انجام دهم با جوابی به من نمیدهند من حاضر به زندان رفتن هستم اگر بتوانم تقاص بازیهایشان را با این بچهای خوردسال که مود سوء استفاده قرار گرفته اند را بگیرم لطفا به من کمک کنید که بند در این زمان مشخص از لحاظ مالی هیچ گونه توانایی استخدام وکیل رو ندارم تشکر

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی متاسفانه موضوع دادنامه های صادره را عنوان ننموده اید ولیکن به طور کلی امکان واخواهی و یا جلوگیری از اجرای هر 6حکم به موجب یک دادخواست واحد نمی باشد و می بایست نسبت به هریک به طور جداگانه اقدام نمایید و در صورت عدم توانایی مالی ظرف مهلت سی روز از تاریخ صدور اجراییه دادخواست اعسار دهید