مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب هام

سلام و خسته نباشید. بنده در سال 98 ضمانت فردی را شدم که پشت چک خانمش را امضاء کردم و قراردادی بین طرفین به مدت 10 ماه نوشته شد که اعتبار چک بعد از مدت قرارداد باطل میباشد.. بعد از چند سال نمیدانم چکها چطوری و بوسیله چه کسی از یک شهر دیگه سردراورده و بوسیله کسی که اصلا نمیشناسم و نمیدانم کی هستش به دادگاه مراجعه کرده و درخواست قرار تامین خواسته داده بود و بلافاصله پرونده در همان شهر به اجرا درامده بود.. بنده نیز از طریق دفتر خدمات قضایی مدارک را کامل طی لایحه ای ارسال نمودم. بعد از 7روز پرونده به بایگانی راکد پرونده‌های غیر ضروری 5ساله ارسال شده است.. الان من نمیدانم چطور میتوانم حساب های بانکی م را ازاد کنم.. اصلا نمیدانم منظور از پرونده‌های راکد یعنی چه.. باتشکر راهنماي کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

سیدصفر خوشبخت

جناب آقای سیدصفر خوشبخت :

باید درخواست رفع اثر از تامین خواسته تنظیم وارسال بشه.اگه صرفاهمین باشه میتونیم خدمتگزاری کنیم