مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام اگر با رضایت دختری و خواسته خودش باهاش رابطه جنسی داشته باشی طوری که دیگه دختر نباشه و پدر دختر بفهمه و شکایت کنه و خود دخترم شکایت کنه در صورتی که تنها مدرکش پیامک تلگرام هست.

در صورت شکایت حکم پسری که اینکارو کرده چیه ؟؟؟
به مهرالمثل یا ارش البکاره محکوم میشه؟؟؟؟
تاکید میکنم ختره کاملا رضایت داشته و خودش از پسره رابطه جنسی خواسته.

خیلی برام مهمه پسره به ارش البکاره یا مهروالمثل محکوم نمیشه یا میشه ؟؟؟؟؟

لطفا واضح توضیح بدین ممنون.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" دوست عزیز چندین نوبت است که این سوال را هم از زبان فاعل و هم از زبان مفعول عنوان می نمائید ؟! به پاسخ قبلی رجوع نمائید .در موارد زنای به عنف و در حکم آن که موضوع پاسخ سوال شما نیست ، چنانچه دختر باکره باشد مرتکب علاوه بر مجازات مقرر به پرداخت ارش البکاره و مهر المثل محکوم می گردد و در صورتیکه باکره نباشد فقط به مجازات و پرداخت مهر المثل محکوم خواهد شد و نه زنای غیرمحصن موضوع سوال شما که چنانچه با 4 بار اقرار ثابت گردد حکمش 100 ضربه شلاق است . اگر مدعی زوجیت شرعی با شاکیه (زن) در دادگاه شوید ممکن است بتوانید از مجازات خلاصی یابید و یا اینکه شاکیه را به عقد نکاح خود حتی بطور موقت درآورید و رضایت وی را بگیرید .

یک وکیل

با سلام
در صورت نیاز به مشاوره کامل و دریافت اوراق و لایحه در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید