مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری 80 لیتر مشروب دست ساز

ریختن تو انبارمون میزو صندلی اجاره میدیم از تو اطاق 80 لیتر دراوردن مارو بردن گفتیم واسه کارگرمون بوده رفتیم دادگاه 30میلیون نقد وثیقه گذاشتیم دوروز دیگه دادگاهی دارم میخوام بدونم چی میشه سابقه هم ندارم

پاسخ ها :

سیدجواد موسوی

سیدجواد موسوی :

استان :

به نام خدا
اگر ثابت شود که مشروب متعلق به شماست یعنی شما نتوانید اثبات کنید که مشروب کشف شده مال کارگران شماست نهایتا وفق مواد 701 و 702 اصلاحی قانون مجازات اسلامی به حبس و شلاق و جزای نقدی محکوم میشوید.البته همین را هم میتوان بیشتر تشریح کرد.