مشاوره حقوقی رایگان - باکره نبودن نامزد

باسلام:؛
بنده یکسال پیش نامزدی کردم و26/4/1401یعنی 4ماه پیش عقدوثبت داعم کردم وبعدیکماه متوجه عدم باکرگی ونداشتن بکارت نامزدم شدم ک یک ماه پیش دادخواستی ب موضوع فسخ نکاح دردادگاه ثبت و خواستار جبران خسارت شدم نامزدم 14سالشه و ادعا میکنه امکان نداره وچندباری ام گفته خودم با شی ماننده مدادانجام ب این عمل کردم آیا زمان ازدست دادن بکارت توسط پزشکی قانونی قابل مشخص وادعای فسخ نکاح وخسارت کامل ازسوی بنده رای مثبت دادگاه روحاصله هرچندخانواده نامزدقصد ادعای شرف آبرو رو بگوشم رسوندن.لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خیر پزشکی قانونی نمی تواند زمان دقیق ازاله بکارت را در صورت گذشت مدت زمان طولانی تعیین نماید. جهت اثبات ادعا می بایست ادله ارایه دهید و دادگاه بر اساس محتویات پرونده اقدام به صدور رای می نماید