مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده خودرو

سلام . ماشینی خریدم که موقع تعویض پلاک متوجه شدم پلاک خودرو توقیف شده و با پیگیری که انجام دادم خودرو رفع شکایت شده اما نه صاحب خودرو و نه بنگاهی که خودرو رو ازشون خریدم پیگیر این موضوع هستند که مراحل آخریه رفع توقیف خودرو رو انجام دهند. الان میخوام شکایت کنم از بنگاهی که اشنا هست و میخوام این یکسالی که اذیتم کرده رو هم جبران کنم. آیا کاری میشه کرد؟ قولنامه هم دارم . وکالت فروش هم بهم دادن اما بدردم نمیخوره. میتونم خسارتی هم بگیرم؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مطابق قانون هرگونه معامله اموال توقیفی باطل است. بله می توانید مطالبه خسارت نمایید و درخصوص مشاور املاک از طریق اتحادیه اقدام نمایید