مشاوره حقوقی رایگان - زمین مسکونی و تغییر کاربری

با سلام
ایا ملک با کاربری مسکونی و سند استانه قدس رضوی 6 سال از شهرداری جهت کار کارواش تجاری موقت سالانه گرفتیم حال میخوایم سند رو انتقال بدیم تا به مشکلات وراث و این قبیل نیوفتیم ایا باید به استانه قدس نیز جهت این چند سال که تجاری موقت شهرداری بوده کاربری مسکونی در سند استانه قدس درج شده باید عوارض یا خسارتی بدیم که کاربری رو تجاری کردیم و چقدر و چگونه است در حالی که ملک قرار است ساخته شود و کارواش دیگر وجود نداشته باشه
سوالم اینه بازرس میفرستن یا در سامانه شون چون مجوز کار کارواش به نام داشتیم ثبت شده و در کل چطور کاملا در این مورد تحقیق کنم که الکی هزینه تخلف یا عوارض بهای زمین رو کم نکنه ؟
سوال دوم ایا سامانه شهرداری و استانه قدس به هم متصله چون هر سال ملیات و عوارض تمامی ارگان های دولتی پرداخت کردم ولی 5 سال هیچ هزینه ای به استانه قدس ندادم و ایا استانه قدس برای این تغییر کاربری دخیله یا نه ؟
سوال اخر قیل انتقال سند ایا اگر کارواش رو به یه زمین تبدیل کنم اون چند سال کار با کاربری تجاری و با مجوز شهرداری تموم میشه و برای ساخت ملک در زمینم که کاربری مسکونی و سند استانه 6دانگ داره راحت ساخت و ساز انجام میشه ؟

پاسخ ها :

تغییر کاربری ملک تغییر کاربری