مشاوره حقوقی رایگان - شکستن استخوان کف دست در حین خدمت در پادگان

با سلام
بنده سرباز سپاه می باشم و در چند روز مانده به پایان خدمتم در پادگان و در حین خدمت پام لیز خورد و افتادم و استخوان انگشت سوم کف دست چپم شکست و دستم را بعد از مراجعه به ارتوپد در گچ گرفتن آیا دیه بهم تعلق میگیره و اینکه مسئول ایثارگری بهم گفت که دنبال کارای ایثارگری و دیه نیافتم حتی پرونده هم تشکیل ندم چون چیزی بهت تعلق نمیگیره چون تو خدمتت تموم شده لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" خیر چونکه یگان خدمتی سبب ایجاد حادثه برای شما نبوده است و صرف انجام درمان رایگان با بیمه سربازی در یکی از بیمارستانهای تحت پوشش یگان خدمتی کفایت می نماید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر تعلق نمی گیرد شما باید به هنگام راه رفتن حواس خود را جمع نمایید قانون در مقابل سهل انگاری افراد و صدمه به خود پاسخ گو نیست.
شما خدمت خود را به پایان ببرید راهی پسندیده تر است چون با صرف هزینه ممکن است دچار مشکل شوید

یک وکیل

سلام
اولا ایثارگر محسوب نمیشید
به شما دیه تعلق میگیرد