مشاوره حقوقی رایگان - تخریب دیوار مشترک بین دو خانه قدیمی برای ساخت آپارتمان

با سلام و خسته نباشید. مادر در منزلی زندگی می‌کند و صاحب خانه بخاطر نسبت فامیلی، اجازه زندگی در خانه را به مادر بنده داده و البته چندین سال است که از صاحب خانه خبری نداریم، این را گفتم که مشخص باشد نه صاحب خانه هستیم و نه مستاجر هستیم و نه سرایدار، مسئله اصلی این است که دیواری بین این خانه و خانه همسایه که بیش از 50 سال قبل ساخته شدند وجود دارد، صاحب قبلی فوت کرد و صاحب جدید که خانه را خریده میخواهد خانه را بکوبد و آپارتمان بسازد، دیوار از در کوچه ما به وسیله یک راهرو به دستشویی و بعد از آن به آشپزخانه ما وصل است، همسایه جدید می‌گوید دیوار مال ماست و من میخواهم بریزم، چگونه می‌تواند با این شرایط و وصل بودن دیوار به آشپزخانه و دستشویی ما این دیوار را خراب کند؟ متاسفانه آرامش مادر که سن بالا دارد بهم ریخته، بجز مسئله دیوار، نگرانیم که با گود برداری یا هر کار سختی با ماشین‌آلات، ساختمان اصلی ما هم که قدیمی است آسیب جدی ببیند، یا حتی تخریب شود. میخواهم بدانم چه راهی داریم؟ و قانون چه راهی جلو پای ما گذاشته؟ خیلی متشکرم از راهنمایی و پاسخ شما.

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در صورتی که دیوار متعلق به همسایه باشد اجازه ی تخریب دارد ، میتوانید درخواست توقیف عملیات اجرایی را نموده تا کارشناسان دادگستری نظر دهند .