مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت ثمن معامله

دارای مبایعه نامه خرید ملک هستم که دارای کد رهگیری هست.طبق مفاد آن تعهد کرده ام که مبالغی را بابت ثمن معامله پرداخت کنم. اکنون بعد از تنظیم مبایعه نامه تقریبا غیر مبالغی که باید در موقع تنظیم سند در دفترخانه پرداخت شود بخش عمده ای از ارزش ملک را پرداخت نموده ام اکنون سوالم از محضرتان این است که گرفتن رسید بابت پرداخت های بعد از تنظیم مبایعه نامه ، در ظهر مبایعه نامه کفایت می کند یاخیر ؟ وا یا اینکه حتما بایستی بابت این پرداختها الحاقیه یا ....تنظیم و مبادله شود ؟و اصولا کدام روش بهتر است و درضمن امضا شهود هم ضرورت دارد؟
با تشکر فراوان و آرزوی سلامتی و توفیق برای شما عزیزان بزرگوار

پاسخ ها :

پرداخت ثمن معامله ملک مبایعه نامه ملک ملک