مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی

سلام عرض ادب
شخصی از یک شماره همراه ثابت با گوشی من تماس گرفت.
خودش را فردی جا زد که از یک شرکت تماس گرفته.
شروع کرد به تحقیر و توهین و به اصطلاح سر کار گذاشتن و مسخره بازی .
ابتدا تا انتهای گفت و گوش چیزی نبود جز تحقیر و سر کار گذاشتن و متلک.
مکالمه تمام شد
من با مرور مکالمه در ذهنم متوجه شدم که این شخص کسی نبود جز همسایه ما که بارها و بارها به کمک همسایه دیگرمون به نام اقای الف آمده و در دعوای خانواده ما و اقای الف. به شدت و سر سختانه طرف این اقا را گرفته و کمک حالش بوده.
این بار هم با پیدا کردن شماره من با توهین و تحقیر سعی دارد با ازار و اذیت من و خانوادم و تحقیر و تمسخر کمک حال اقای الف. باشد و از این طریق هم لحظات مفرح و سرگرم کننده ای را رقم بزنند برای خودشون با دست انداختن من و ایجاد مزاحمت تلفنی و هم به نحوی در رابطه دوستانه چندین و چند ساله خوشون به اصطلاح پشت هم دربیان.
این شخص در مجموع دو مرتبه تماس گرفت. یکی را جواب دادم و یکی را خیر

لطفا راهنمایی بفرمایید ایا میتونم به عنوان مزاحمت تلفنی پیگیری کنم؟
نمیخوام مستقیما سراغ همسایه برم بلکه میخوام از صاحب شماره همراه که (فرض میکنیم نمیدونم کیه) شکایت کنم.
چیزهایی شنیدم راجع به اینکه پلیس خودش فرد را از روی شماره همراه پیدا میکنه.
خواهش میکنم راهنماییم بفرمایید روال اینجور دعاوی چطوریه ایا باید اول برم مخابرات جهت اثبات مزاحمت تلفنی؟ یا اول برم پلیس جهت شناسایی صاحب خط تلفن ؟ یا برم دادسرا؟
ایا در دادخواست میتونم به سبب سلب ارامش خودم و خانوادم از این شخص شکایت کنم؟ (یاداوری میکنم این شخص بارها و بارها در دعوای ما با همسایه دیگرمون دخالت کردند و هر بار نه با توهین مستقیم بلکه با همین شیوه و روش تحقیر و تمسخر سبب رنجش خاطر ما را فراهم کردند).
عاجزانه از وکلای محترم خواهش میکنم راهنماییم بفرمایید.
سپاسگذارم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکوائیه مزاحمت علیه شماره تلفن مذبور ثبت کنید
جای نگرانی ندارد فرد توسط پلیس فتا شناسایی می شود