مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارائه اظهارنامه و مدارک

با عرض سلام
بدلیل سرقت مدارک و دفاتر و لب تاپ شرکت، اظهارنامه ارسال نشده
سوال بنده این است که اولا امکان رفع جرائم بدلیل شرایط مذکور وجود دارد و در ثانی با وجود چنین شرایطی بدلیل اینکه مدارک و دفاتر هم موجود نمیباشد آیا هم جریمه عدم تسلیم اظهارنامه مشمول میشود و هم سایر جرایم عدم تحویل مدارک و دفاتر و اسناد یا فقط جریمه عدم تسلیم اظهارنامه مشمول میگردد
باتشکر از شما

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سرقت دفاتر مانع اظهار نیست می بایست اقدام به اظهار می‌نمودند بله جریمه شامل خواهد شد مگر با عدم اعتراض یا ترتیب پرداخت آن که میتوان تا نود درصد جریمه را معاف نمود و بسته به رییس امور مالیاتی دارد که چه میزان بخشودگی درج نمایند