مشاوره حقوقی رایگان - احراز جانبازی در ماموریت ساخت و ساز غیر مجاز در ناجا

با درود و عرض ادب و احترامات شایسته، اینجانب سرباز ناجا و در استان تهران در اجرای ماموریت حکم تخریب ماده 100شهرداری توسط متخلفین در گزارش مجروحیت که بیش از یکصدنفر بوده اند مورد ضرب و جرح با جسم تیز وبرنده طی احکام قطعی دادگاه 15 درصد زوال عقل و پانزده درصد استرس پس از ثانحه و 7/5 درصد هم جسمی مجروح گردیده ام لیکن پس از ده سال ناجا با استناد به اینکه بنده با سنگ مجروح شده ام رای به معلولیت خدمتی بنده داده اند این در حالی میباشد که طی شکایت صدور گزارشات خلاف واقع مراجع ناجا در دادگاه نظامی رای قطعی مقرر ننموده اند مراتب مجروحیت که مردم و سنگ نگارش گردیده اصلاح و دستور بر اصلاح گزارشات با مبادی ذی صلاح حکم نموده اند این در حالی میباشد که اینجانب دوسال بعد از مجروحیت دچار ازکارافتادگی کلی بسبب مجروحیت روحی بنده گردیده است و از سال 1391 محجور سفه ومجنون شناخته شده ام و زمان مجروحیت بنده 7/7/1381 بوده تقاضای ارشاد و قبول وکالت از سوی وکلای مجرب تحت استدعاست، با تقدیم احترام مجدد

پاسخ ها :

ضرب و جرح در حین ماموریت سربازی ضرب و جرح در حین خدمت سربازی جانبازی در حین خدمت سربازی احراز جانبازی جانبازی سربازی