مشاوره حقوقی رایگان - عدم رضایت یکی از مالکان در ساخت طبقه اضافه همسایه

با سلام و احترام
مجتمع 10 واحدی هستیم ، بعلت تخلف در ساخت طبقه اضافی یک ساختمان در مجاورت ساختمان ما یکی از واحدها به شهرداری شکایت کرده و عملیات ساخت متوقف شده و پرونده رفته ماده صد و دیوان منتظر رای هست ، الان اون سازنده دنبال گرفتن رضایت و توافق با ما هست در حالیکه یکی از مالکین ما به بهانه سایه اندازی اون ساختمان و افت قیمت واحدش مخالف توافق هست و بقیه واحدها موافق اند ، آیا عدم رضایت یک واحد جهت توافق برای ساخت طبقه اضافی اون ساختمان پشتی می‌تواند جلوی توافق و دادن رضایت را بگیرد یا نظر اکثریت غالب هست ؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعلت اینکه نمای ساختمان جزو مشاعات می باشد رضایت تمامی مالکین ملاک است لیکن اگر تعمیرات مذبور اساسی است می توانید از طریق مراجعه به محاکم ایشان را ملزم کنید