مشاوره حقوقی رایگان - گزارش اصلاحی

با عرض سلام خدمت کارشناسان محترم خواهان سابقا در شعبه سوم حقوقی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ملک و اثبات عقد بیع و ایفای تعهد مالی به طرفیت خوانده مطرح نموده و پرونده در جریان رسیدگی قرار گرفته و دادگاه موضوع را به کارشناسی رسمی دادگستری ارجاع نموده که کارشناس در نظریه کارشناسی اعلام نموده که خوانده در ملک موضوع خواسته مالکیت ثبتی و رسمی ندارد و خوانده ملک را به صورت بیع نامه ای از شخص ثالث به صورت قطعی خریداری نموده است به همین سبب خواهان پرونده کلیه خواسته های خویش را قبل از اعلام ختم دادرسی مسترد نموده لذا شعبه سوم حقوقی اقدام به صدور قرار رد دعوی نموده است بلافاصله مجددا همین دادخواست را با همین مختصات و شرایط به طرفیت همان خوانده به شعبه دوم حقوقی ارائه داده و خوانده نیز همان نظریه کارشناسی سابق را به دادگاه ارائه داده و در همان جلسه دادرسی خوهان بدوا کلیه دعاوی مطروحه به طرفیت خوانده را مسترد نموده و دادگاه در ابتدا مستندا به بند ب ماده 107 قانون آیین دادرسی مدنی قرار رد دعوی خواهان را صادر و در ادامه طرفین را به صلح و سازش دعوت و گزارش اصلاحی صادر کرده است آیا با توجه به اینکه خواهان کلیه خواسته های خویش به طرفیت خوانده را در جلسه دادرسی مسترد نموده و دادگاه نیز قرار رد دعوی صادر کرده آیا صدور گزارش اصلاحی فوق به کیفیت مرقوم از ناحیه دادگاه صحیح است ؟ آیا این گزارش اصلاحی با شرایط مندرج در آن نافذ و معتبر و دارای ارزش قانونی دارد ؟با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهلت کافی دارید و دلایل جدید برای اثبات ادعا اعتراض بزنید