مشاوره حقوقی رایگان - تعیین دیه حادثه کاری

سلام من درکارگاهی مشغول کار بودم .سر کار یه جسم داغ وارد بازوی من شد وباعث پارگی وسوختگی شد که بعد از عمل جراحی سوختگیها خارج وبخیه شد .الان میخام بدونم میتونم از کارفرمام شکایت کنم وچقدر دیه تعلق میگیره.باتوجه به اینکه کارفرما ادعا میکنه غصور از خودم بوده

پاسخ ها :

میترا توانچه

میترا توانچه :

ابتدا نسبت به طرح شکایت از طریق کلانتری اقدام سپس طبق ماده 96 قانون کار به اداره بازرسی اداره کار در شهرستان مراجعه و با ارائه ثبت شکواییه درخواست بازرسی از کارگاه جهت بررسی حادثه حین کار را نمایید ،گزارش اداره کار و تشخیص قصور یا غیر آن برای مرجع قضایی مهم است