مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ملکی

سقف مغازه ای تراس آپارتمان ماست بصورتی که هم پنجره و هم درب برای رفت آمد در نظر گرفته شده است. این موضوع نیز در سند ملکی آپارتمان قید گردیده است که حق استفاده از سقف مغازه با آپارتمان ماست. آیا صاحب مغازه میتواند جهت استفاده از سقف مغازه جلوگیری کند ؟

پاسخ ها :

يونس  رشنو

جناب آقای يونس رشنو :

سلام.اگر دارای حقوقی در سند باشید قابل جلوگیری توسط هیچ شخصی نمیباشد