بله می توان عموما در مباحث مالی و دعاوی اختلافی مرتبط که هیچ ادله دیگری وجود ندارد و باید درخواست داده شود و قاضی موافقت نماید منتهی توجه سوگند اول به خوانده خواهد بود اگر خوانده بر عدم ادعای خواهان سوگند یاد کند تبرئه می شود اما اگر سوگند یاد نکند خواهان با اتیان سوگند به حق خود می رسد. به یاد داشته باشید سوگند در مباحث حقوقی و قسم در مباحث کیفری مورد استعمال لفظی قرار می گیرند.
از راهنمایی شما متشکرم.بین سوگند و قسم چه تفاوتی وجود دارد؟
سلام" 1- پاسخ سوال اول : بله امکان پذیر است 2- پاسخ سوال دوم : از لحاظ معنی و مفهوم لغوی تفاوتی بین دو واژگان سوگند و قسم وجود ندارد ضمن اینکه قسم ریشه عربی دارد و سوگند ریشه فارسی .
سلام،هرگاه شخصی، حقی را برذمه دیگری ثابت بداندوهیچ دلیل ومدرکی برای اثبات آن حق نداشته باشدتقاضای اتیان قسم ازدادگاه می کندوقسم ازسوی خوانده بایداعمال شود.موفق باشید
درود .خوانده نمی تواند از خواهان برای اثبات ادعای خود تقاضای اتیان سوگند نماید و این خوانده است که در صورت درخواست مدعی به لحاظ عدم ارائه مستندات محکمه پسند باید سوکند یاد نماید که در صورت اثبات سوگند توسط خوانده ادعای خواهان ساقط می گردد.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.