مشاوره حقوقی رایگان - باز پس گیری زمین کشاورزی و خانه روستایی که بعد از انقلاب از ما گرفته اند

در زمان انقلاب پدر من کشاورز بود و در یک شرکت کار می کرد پس از انقلاب بنا به دستور هیئت هفت نفره و به دلیل شاغل بودن پدرمان زمین کشاورزیمان را از ما گرفته و به بیکاران دادند و خانه مسکونی که داشتیم را هم در جریان شهرک سازی تخریب و به دیگر روستاییان و فضای عمومی تبدیل کرده اند در حالیکه سند اصلاحات ارضی برای زمین کشاورزی و ملک مسکونی وجود دارد آیا امکان باز پس گیری آنها هست؟

پاسخ ها :

پس گرفتن زمین کشاورزی سند اصلاحات ارضی زمین کشاورزی زمین