مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو رنگ دار به جای بی رنگ

سلام من یک پراید خریداری کردم و فروشنده طبق یک برگ کارشناسی که برای یک روز قبل معامله بود به من نشان و معامله انجام دادیم وکالت بهم داد
داخل قولنامه که دستی نوشته بودیم ماشین بودن مشکل طبق برگ کارشناسی که گفته بود این ماشین بدون هیچگونه مشکلی هست تا کار های اداری تمام شده و ساعت 2 بعدازظهر ماشین بهم تحویل داد و داخل قولنامه ساعت ذکر کردم و یک ساعت بعد مجدداً ماشین کارشناسی بردم و ماشین تصادفی و دور رنگ بود و به فروشنده زنگ زدم زیر بار نرفت به کارشناسی که به فروشنده برگ داد بود زنگ زدم گوشش خاموش بود و رفتم به آدرس اون کارشناس که جعلی از آب در آمد روز بعد رفتم یک اظهارنامه قانونی برای ایشان ارسال کردم
خواستم ببینم قانون برای این شکایت چه حکمی صادر می‌کنه ممنون

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
فورا دادخواست فسخ و یا مطالبه خسارت وتفاوتدقیمت