مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه رانندگی برای معافیت پزشکی ماده 32 بند 7

با سلام.
بنده 27 سالمه و سال 1390 معافیت پزشکی ماده 32 بند 7 رو گرفتم (معافیت دیستروفی عضلانی یا میوپاتی)...
و سال 92 برای گواهینامه اقدام کردم و پزشک معتمد گفت مشکلی برای گرفتن گواهینامه نداری ولی بعد از برگزاری کمیسیون و رای نهایی که اومد نوشته بود قادر به گرفتن گواهینامه نمی باشید...
الان 6 سال از اون حکم میگذره و الان میخوام دوباره اقدام کنم، رفتم آموزشگاه رانندگی و استعلام گرفت و گفت اصلا داخل سیستم ثبت نشده که نمیتونی گواهینامه بگیری و انگار اصلا کمیسیون نرفتی و احتمالا میخواستن ازت باج بگیرن که اون زمان درخواست کرده بودن...
من به راحتی راه میرم، دانشگاه رفتم، سرکار میرم، باشگاه میرم و ورزش میکنم، موتور دارم و رانندگی موتور انجام میدم و به لحاظ جسمی مشکل چندانی ندارم(فقط نسبت به بعضی از همسن و سالام عضلاتم ضعیف تره)...
تمام کارامو خودم انجام میدم و مثل یک فرد عادی راه میرم و ...

میتونم برای گواهینامه اقدام کنم؟؟؟

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

سلام بله ایرادی نداره. نهایتا گواهینامه ویژه معلولیت اقدام می کتنید.