مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم

باسلام ببخشید من اسم شناسنامه ام که یک اسم مذهبی هست رو چطور میتونم تغیبر بدم من 2تا اسم دارم و تاحالا کسی منو با اسم شناسنامه ام صدا نکرده حتی مدریه و دانشگاه هم منو با اسم توی خونه صدا میکردن آیا با تغییر اسم رقیه که مذهبی هست به اسم غیر مذهبی ولی ایرانی موافقت میشه دیگه الان کسی اسمشو رقیه نمیذاره ولی با این حال فراوانی اون خیلی بیشتر از اسم من هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

در شرایطی امکان تغییر نام دارید در صورت تمایل تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت احوال با انتخاب نام‌مناسب و با مفهوم زیبا اقدام کنید در صورت مخالفت از طریق دادگاه با ارائه ادله و استشهادیه اقدام کنید.