مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از شناسنامه

بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما وکلای گرامی
بنده متاسفانه و متاسفانه در داخل یک معامله که برای اکانت های بازی بود
عکس اول شناسنامه (در داخل آن تمام مشخصات واضح بود اما کد ملی پدر و مادر و شماره سریال پوشانده شده بود)
عکس سلفی(از صورت بنده واضح بود)
دست نوشته(اینجانب... فرزند.. در تاریخ ..با کد ملی...)
آیا امکان دارد از تصویر شناسنامه ما سو استفاده کنند و در سایت های غیر اخلاقی یا شرط بندی قرار دهند؟
آیا امکان دارد که به نام ما سیم کارت بزنند؟
آیا امکان دارد جعل سند انجام دهند؟
و امکان جعل هویت وجود دارد؟
بنده همیشه دوست داشتم که فرد بزرگی در جامعه شوم اما متأسفانه نمیدانم چرا و چگونه یهویی این مشخصات رو فرستادم..
کاهش وزن داشتم،صورتم آب شده، درست نمیتونم راه برم،ناهار نمیتونم بخورم،
همه اینا دست سهل انگاری است..
و پدر و مادرم نگران آبروی آن ها هم هستم که مبادا عکس ها پخش شود و فرزندشان مایه ابرو ریزی آن ها شود
متاسفانه بعد از این اتفاق دیگه زندگی برام بی معنا مونده...
از پاسخ گویی شما متشکرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کاربر محترم با این توضیحات محتمل است هرگونه اتفاقی بیافتد ولیکن شما ذهنیت خود را بخاطر ارسال تصویرشناسنامه مخدوش ننماید وارامش خود را حفظ کنید