مشاوره حقوقی رایگان - عمل بلفاروپلاستی

سلام خدمت عزیزان که وقت میزارید و مردم رو راهنمایی میکنید. بنده جوانی هستم که در سال 90 و 91 عمل بلفاروپلاستی انجام دادم و زیر چشم هایم چروک زیاد داشت که دکتر گفت برات درستشون میکنم ولی از یکی از پلک هایم اضافه برید و دچار افتادگی شدید شدم اینم بگم که در یکی از بهترین بیمارستانهای خصوصی شهر اهواز عمل کردم و فکر کنم مدارک عملم باید اونجا باشند بعدش دکتر اینقدر منو بازی داد و برای بهبود من عمل های بعدی رو در مطب شخصی خودش انجام میداد و تاریخ آخرین عمل توی اهواز مربوط میشه به سال 97 و بازم خوب نشد تا اینکه نقل مکان کرد تهران و میگفت اگر میخای خوبت کنم باید بیای تهران و منم بازم 4 مرتبه رفتم پیشش تهران سالی یکبار رفتم ولی بازم خوبم نکرد تاریخ آخرین عمل هم برج 6 همین امسال 1401 هست سوالی که دارم آیا میتوانم از اهواز شکایت خودمو دنبال کنم چونکه من توی اهواز عمل کردم و آسیب دیدم و بقیه مراحل ادامه همون عمل اول بود که برای بهبود طی کردم الان خسته شدم بعد از این همه سال و میخام شکایت کنم و پلک چشمم هم کاملا مشهود هست که افتاده .آیا نتیجه میگیرم . ممنون از شما لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شکایت از پزشک زیبایی شکایت از پزشک در عمل بلفاروپلاستی قصور پزشک زیبایی قصور پزشکی شکایت از پزشک