مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهر و موم و فروش املاک ورثه ای توسط دادگاه

سلام. بنده جهت مطالبه ارث پدری در دادگاه شکایت کردم و از روند پرونده یک سال میگذره در حال حاضر در مرحله قیمت گذاری ملک توسط کارشناس دادگستری هستیم و کارشناس درخواست سند کرده بنده هم گفتم دست من نیست و به من هم نمیدن که بیارم. شما از طریق دادگاه و راه های موجود استعلام کن اگه غیر از اینه اساتید مطرح نمایند. و دو تا سوال کوتاه دارم 1- درخواست پلمپ مغازه و منزل که در تصرف برادر و مادر هستند 2- اجرت المثل بابت سال هایی که در تصرف بوده سرمایه و اموال پدر مرحوم لطفا راهنمایی کنید. ممنونم از همه اساتید گرامی

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام باید دادخواست مطالبه اجرت المثل و خلع ید مطرح می کردین، در صورت فروش خلع ید منتفی است