مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی اخذ یک و نیم دانگ سند که دیگر وراث سهم خود را به صورت قانونی و با اخذ انحصار وراث فروخته اند

وکیل محترم سلام.
از پاییز سال 1396 اپارتمانی به متراژ حدود 43 متر مربع ارثیه ای از مادر به 4 دختر ((خواهر )) و دو پسر رسیده ,, سه خواهر و یک برادر با گرفتن وکیل و گذراندن مراحل کاملا قانونی انحصار وراثت ,,,سهم خودشان را به غیر فروخته اند و به دیگر خواهر وبرادر هم رسما اعلام کرده اند که بروید وسهم خودتان را بدست اورید
هم اکنون بیش از 66 ماه از این واقعه میگذرد و یک ونیم دانک متعلق به یک پسر و (( 75/100 = 0.75 % )) از یک دختر در تصاحب ان خریدار قرار گرفته . و چون سندی در اختیار ندارن که دانگ انها مشخص باشد ..خریدارِ تصاحُب کننده ,,,هیج اجاره ای هم به انها پرداخت نمیکند ,, گرچه که عدد قابل ملاحظه ای هم برای اجاره هر ماه نیست چون متراژ متعلق به پسر10.75 ده متر و هفتادوپنج صدم متر مربع و متراژ متعلق به دختر 5.37 پنج مترو س. هفت صدم متر مربع هست ,,لکن 66 ماه هست که در تصاحب خریدار قرار گرفته ودر ان سکونت دارد ,, این خواهر و برادر فقط کپی اسناده مبایعه نامه بین برادر و سه خواهر دیگر که کد رهگیری ان معامله در ان اسناد ذکر شده را دارند و همچنین کپی مدرک ارائه شده از بهشت زهرا را دارند که متوفی در چه قطعه ای دفن شده

علی الظاهر انها باید سند مصدق فوت و سند مصدق گواهی حصر وراثت و سند مصدق بهشت زهر را داشته باشند تا بتوانند احقاق حق کنند ...
لطفا بزرگواری فرموده ,, راهنمایی بفرمایید که این خواهر و برادر چه مراحل قانونی را باید طی کنند که بتوانند سهم سند خود را بدست اورند .. و چه اسنادی باید داشته باشند و چگونه میتوانند اسناد مورد اشاره را بد ست اورند ... با تشکر ...

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما جهت برسی موضوع نیازمند توضیحات تکمیلی جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی است