مشاوره حقوقی رایگان - حضانت خواهر

سلام پسری 26ساله هستم متاهل پدرم پارسال فوت شدند و حضانت خواهر 7ساله ام به مادرم رسیده حالا مادرم بدون اطلاع من ازدواج کرده ایا من میتوانم سلب حضانت خواهرم رو درخواست بدم؟ ایا دادگاه خواهرم را به من خواهد داد؟؟ ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

سلب حضانت از مادر به دلیل ازدواج مجدد حضانت خواهر سلب حضانت از مادر حضانت