مشاوره حقوقی رایگان - بازپس گیری چک ضمانت

سلام و خدا قوت
حدود یکسال پیش ضامن وام دوستم شدم حالا با شخص مورد نظر اختلاف دارم برای باز پس گرفتن چک خود از بانک چه مراحلی را باید طی کنم؟
با سپاس و درود

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" امکان باز پس گیری ضمانت وجود نخواهد داشت مگر با رضایت مضمون عنه (شخصی که از وی ضمانت نموده اید) و موافقت بانک عامل در پذیرش فرد دیگری به عنوان ضامن و جایگزین شدن با شما .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید جایگزین معرفی کنید کهه البته رضایت بانک و دوست شما هم شرط است
پیشنهاد می کنم با مصالحه کار را پیش ببرید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ضمانت وچک ضمانتی قابل پس گرفتن نیست،ولی اگراقساط راپرداخت نکردقانونا بایدشماپرداخت کنیدوبعدادادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان بدهید.موفق باشید