مشاوره حقوقی رایگان - خیار غبن در معامله خودرو

سلام. من یک هفته قبل به بنگاه ماشین رفتم و قیمت نمیدانستم ماشینم رابه قیمت 33 معامله کرد خریدار بعد از فهمیدن بخار موتور منصرف شد. خود بنگاه دار از من 24 میلیون ماشین را خرید و من بعد از یک هفته متوجه گران شدن قیمت ماشین شدم. الان به من می‌گوید عقلت کجا بود برو شکایت کن

پاسخ ها :

فاطمه خان احمدی

سرکار خانم فاطمه خان احمدی :

با ارسال اظهار نامه اعلام فسخ کنید .که از نظر فوریت زمان رو از دست ندین

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بستگی به قولنامه ای که نوشته اید دارد.با مدارک خود از وکیل حضورا مشورت بگیرید