مشاوره حقوقی رایگان - تفهیم اتهام

سلام و عرض ادب
1 میمونی دست اموز و تربیت شده تا دزدی کند جرم فرد و میمون چیست ؟ چرا؟
( مباشر و معاونت و شراکت)

2فردی بچه‌ی خردسال خود را وادار میکند ک مادر خود را بکشد عنوان مجرمانه چیست؟ چرا

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

1.میمون معاف از مجازات است و مباشر فردیست که میمون را به کار گمارده،صدق عنوان معونت و مشارکت هم منتفی است
2.سن کودک و درجه اجبار اهمیت دارد،در حالتی کودک از مسیولیت مبرا و همه چیز متوجه فرد است،حالاتی هم متصور است که طفل در حدود قانونی مسیول شناخته شود

از یک دانشجوی حقوق بعید است تا سوالات خود را ازین طریق به پاسخ برساند