مشاوره حقوقی رایگان - عدم تقسیم ارث و میراث مادر بخاطر تعیین تکلیف خرجکرد متوفی

سلام و درود. بعد از فوت مادربزرگم داییم تمامی اموال ایشان را در اختیار گرفته و حاضر به تقسیم اموال نیست و دلیلش این است که باید مادرم کل هزینه هایی که در زمان حیات مادربزرگم انجام شده و حقوقی که مادربزرگم میگرفته مشخص شود چون در زمان حیات مادربزرگم داییم به ایشان سرنمیزد و کل امور مادربزرگم توسط خودش و مادرم انجام میشد حال این ادعا که به اندازه حقوقی که گرفته هزینه انجام نشده و باید لیست هزینه برای تقسیم ارثیه ارائه شود ایا درست و قانونی است؟ لازم به ذکر است مادرم حدود 3 سال از مادرش وکالت داشته که بخاطر کهولت سن ایشان حقوقش را بگیرد و خرجش کند.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و بعد دادخواست مهر و موم ترکه را مطرح نمایید و