مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد جعاله

سلام اگر شخصی بخواهد قرارداد جعاله را فسخ كند به چه صورت می باشد ؟؟ آيا كفايت می كند با ارسال اظهارنامه مراتب فسخ را به طرف ديگر اعلام كند ؟؟ ممنون

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
طبق قانون، جعاله تعهدی جایز است و تا زمانی که عمل به اتمام نرسیده باشد، هر یک از طرفین می‌توانند رجوع کنند اما اگر جاعل، در اثنای عمل عامل از جعاله رجوع کند، باید اجرت‌المثل عمل عامل را بدهد.