مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ماترک

سلام
مرحوم پدر بنده 3هکتار زمین کشاورزی داشتن
سال 1380سکته میکنه و 9سال خانه توی بستر بیماری می‌افته، ودر سال 1389 فوت کردن ،اینو هم بگم مقدار 1هکتار از این زمینو داده بودن طبق وصیتی
که نوشته بود به ما 2برادرمدتی که مریض بود ما این 1هکتارو برای مخارج خودش فروختیم به دامادمون
نیم هکتار هم دادیم به مادرمان و( 2500متر 400متر زمین مسکونی را دادیم به خواهر بزرگتر) و (1500 متر 500متر زمین بر آسفالتو دادیم به خواهر کوچک ما ) سال 91 خواهر بزرگه و مادرم سهمشون رو فروختن به همون داماد کوچک ما و نفری نیم هکتار هم شد سهم منو برادر بزرگترم، اینو هم اضافه کنم که امسال خواهرم به همراه دخترش وصیت نامه پدر مارو از دست مادرم دزدیدن
سال 90 این تقسیمو بدون تقسیم نامه کتبی و به صورت شفاهی بنا به وصیتی که پدرم کرده بودن با رضایت همه وراث بین هم تقسیم کردیم
حالا خواهر بزرگتر ما رفته گواهی انحصار وراثت گرفته برا تقسیم ماترک و شکایت کرده. در صورتی که منو برادرمو و خواهر دیگه مون و مادرمان همه رضایت داریم از نوع تقسیم ارث،میخوام بدونم چگونه توی دادگاه ما میتوانیم دفاع بکنیم از حقمون
با تشکر.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ حقوقی نیاز به اخذ جزئیات موضوع میباشد