مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری مواد مخدر

باسلام خدمت حضرت عالی عرض کنم 10گرم هرویین و 300گرم گراس از روی صندلی ماشینم گرفتند شعبه 3بازپرسی انقلاب قائم..یک هفته بعد پدرم جای من لعنتی به رحمت خدارفت الانم توبه کردم فقط یه مادر مونده برام و شهر دیگری نگهبانم تمام زندگیم با زندان رفتن داغون میشه واقعا محتاج کمکم، میشه کاری کرد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است وکیل بگیرید اگر توان آن را ندارید درخواست وکیل معاضدتی داشته باشید از کانون وکلا یا مرکز وکلا

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید تقاضای وکیل تسخیری از شهرتان نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام وضعیت فعلی خود را با قاضی مطرح کنید تا نهایت تخفیف در نظر گرفته شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

با سلام. بله حتما با یک وکیل مجرب مشورت نمایید