مشاوره حقوقی رایگان - سازمان سنجش

باسلام بنده داوطلب ازمون کانون وکلا دارای سهمیه ایثارگری فرزند رزمنده بالای 12 ماه حضور داوطلبانه حضور در جبهه می باشم اما با اینکه در روز ثبت نام کد ایثارگری و گزینه مد نظر را زدم ولی در نتیجه اعلامی عدم سهمیه اعمال گردیده است و نمره قبولی در سهمیه را دارم وتمام اقدامات لازم از جمله اعتراض و ارایه نامه تاییدیه سهمیه را ارایه داده ام اما نه کانون نه سازمان سنجش جوابگو بنده نیستند. باید چه اقدامی کنم؟؟

پاسخ ها :

عدم اعمال سهمیه ایثارگری در آزمون کانون وکلا سهمیه ایثارگری در آزمون کانون وکلا سهمیه ایثارگری در کنکور کانون وکلا سازمان سنجش