مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

بنده پارسال 650 تومن از شخصی بابت ثبت شرکت امارات گرفتم ( شاهد هم در تمام جلسات بوده و با وی لفظی قرارداد کردم) تمام کارهایش هم قانونی انجام دادم و موفق به ثبت شرکت و اخذ اقامت دبی شد پولهایه واریزی از حساب زن اولش و اشخاص ثالث بود چون بخاطرشکایت مهریه زن دومش حسابهای خودش مسدود بوده و هست بعد از یکسال زن اول نزد من امد و شاکی بود چرا زیاد گرفتی …. و من بخاطر آبرو و رفاقت حدود 500 تومن به حساب زن اول واریز کردم و از شوهرش اقرارنامه ای گرفتم که ک دیگر هیچ ادعای حقوقی و کیفری و …. نداشته و ندارد ولی ظاهرا زن اولی یکفته قبل از اقرارنامه از من شکایت کلاهبرداری کرده بوده و من خبر نداشتم و من هیچگاه در هیچ جایی با این خانم صحبتی در مورد اینکار نداشتم و طرفم همیشه شوهرش بوده ولی این خانم ادعا کرده ک قرار بوده برای او وشوهرش اقامت بگیرم و …. درحالیکه همچین چیزی هیچوقت نبوده
میخواستم بدونم ایا شکایتش به جایی میرسه؟ ؟؟
حدود 60 روز از شکایت میگذره و وقت نظارت تجدید شده و هنوز دادسرا من رو نخواسته ولی برای اون خانم و وکیلش تا حالا دوبار ابلاغ زده به فاصله 25 روز ممنونم…

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام شاکی باید ادعایشان را ثابت نمایند