مشاوره حقوقی رایگان - توبه نامه

سلام.من به جرم حمل مواد به مقدار هشت کیلو تریاک دستگیر شدم قاضی هشت میلیون جریمه سه سال زندان حکم داده. من میخواهم توبه کنم آیا توبه نامه نوشتن قبل از زندان رفتن تاثیری بر تخفیف مجازاتم دارد؟ سابقه ندارم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" ارائه مشاوره حقوقی مستلزم پرداخت اجرت است . شما می توانید با مراجعه به دفتر یکی از وکلای متخصص ، کاربلد و باتجربه مقیم در حوزه قضائی خود و پرداخت اجرت ، مشاوره حقوقی کامل و عنداللزوم سایر خدمات حقوقی مورد نیاز را دریافت نمائید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

عموما توبه بعد از صدور حکم بی تاثیر است و فقط به برخی از جرایم محدود می شود
در هر حال با نظر رئیس اداره زندان و پیشنهاد ایشان چناچه توبه حضرت عالی جامه عمل بر خود بگیرد می تواند موجبات آزادی مشروط و یا نظام نیمه آزادی را بریتان فراهم آورد البته اگر برای اولین بار کسی به حبس محکوم شود دو تاسیس اخیر که به آن اشاره کردم مورد استعمال قرار می گیرد