مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح دیوار و مساحت زمین مطابق ابعاد مندرج در مبایعه نامه

باسلام
زمینی که به من تحویل داده شده مطابق ابعاد و مساحت مبایعه نامه نیست و هجده متر کسری مساحت دارد…
آخرین رای تجدیدنظر، قاضی عدم استماع صادر کرده و بیان نمود باید روند حقوقی مناسبی مطرح نمایم.
میخواستم ببینم امکان داره زمینم رو مطابق مبایعه نامه دیوارکشی و سندش بگیرم.

پاسخ ها :

کسری مساحت ملک خریداری شده مساحت ملک دیوار کشی زمین خریداری شده زمین ملک